Ons assortiment is een hele ontdekkingsreis. Alles op het gebied van binnen en buitenlandse kaas, vers gesneden vleeswaren, een grote keuze uit salades, pates en nog veel meer.

Kerstpakketten

Wij zijn graag jouw partner voor een leuk en passend kerstcadeau, benieuwd naar de mogelijkheden neem dan snel contact met ons op via 073-6565343 of stuur een mail naar info@kaatjejansvught.nl

Brokkelkaas

Kaas

We hebben verschillende binnenlandse kazen, van boeren tot onze Kaatje Jans kaas , geitenkazen en boeren kruiden kazen van Hoefhuys. Heerlijke buitenlandse kazen , voor ieder wat wils, denk hierbij aan Blauw schimmelkaas, rood korstkazen , brie soorten en dergelijke.

Vleeswaren

Ons ruime assortiment vleeswaren gaat van kipfilet tot heerlijke Parma ham. Niet alleen voor op uw brood maar ook voortreffelijk bij een borrel.

Salades en olijven

We hebben in onze salade bar onder andere huisgemaakte salades en heerlijke olijven in allerlei soorten en maten en tapenades.

Chocolade & Noten

Vers gebrande en ongebrande noten , rijstcrackers , en lekkere borrelnootjes. truffels , heerlijke bonbons van boulanger, nougat , koffiebonen en pindarotsjes enz. enz.

Wijn & Bier

Verschillende soorten witte, rode en rosé wijnen, lekkere bubbels van il gusto. Naast een ruim assortiment speciaalbier hebben wij ook het in Vught wereldberoemde Vughtse bier.

Tapasplanken

Onze handgemaakte tapasplanken zijn bij ons in de winkel te koop, deze planken zijn erg leuk om te gebruiken in een cadeaupakket.

Borrelplanken

Heerlijk verzorgde borrelplanken helemaal naar wens samen te stellen, voor elke gelegenheid een passende borrelplank!

Cadeau sets

U kunt bij ons terecht voor een cadeau naar wens! Naast allerlei leuke cadeaus die we al voor u klaar hebben staan kunnen we ook een passend cadeau naar wens maken. Kom gerust bij ons langs en wij maken voor u een passend cadeau. Voor elk budget wat wils.